Svensk/norske Hello Goodbye kommer her med oppfølgeren til den kritikerroste debuten, Heart Attack. Albumet solgte meget bra i Norge og ble blant annet Alarmpris-nominert i klassen for beste popalbum, hyllet og spilt av ikke helt ukjente John Peel i BBC og nådde Turn On-lista til NME.

Hello Goodbye platedebuterte med singelen Pussycat på Smalltown Supersound (Jaga Jazzist, Kim Hiortøy). Siden den gang har de vært undergrunnsfavoritter i både Sverige og Norge. De har turnèrt i Europa sammen med både Madrugada og Le Tigre.

Haunted Holiday er innspilt i bandets kjellerlokale i Gøteborg i 2003/2004, og de ser seg helst assosiert med kjellerband – i motsetning til garasjeband! Hello Goodbye er Lisa Lundquist, Johannes Kanschat og Frode Fivel. Lars Borg er med på bass og kontrabass, Markus Hasselblom på synth og kor og Alexander Kloster-Jensen fra Ricòchets er fortsatt med på gitar. I tillegg har han bidratt med låta Happy Birthday.

Nøyaktig to år er gått siden sist vi hørte fra Hello Goodbye. Mye av dette skyldes Frode Fivels solokarriere og utgivelsen på Mono-relaterte HoneyMilk (Sister Sonny, Serena Maneesh). Nylig turnerte han dessuten sammen med Karen Jo Fields.

Men nå er endelig skiva her og det var verdt ventetiden! Her er en herlig schizofren blanding av Lisas til tider hysteriske vokal og Frodes roligere poplåter. De synger låtene både hver for seg og sammen, noe som skaper et variert og kontrastfylt univers. Haunted Holiday inneholder dessuten en utrolig tilstedeværende attityde, og vi bare nevner Johannes - alltid i hvit skjorte og slips, stående bak to store trommer.

Men hva betyr egentlig unionsflagget på coveret? Det vil fremtiden vise.